by Heidi K.
Jätkan Nepaali ja töö lainel. Ehk võtsin julguse kokku ja pigistasin puhkehetkedel poistelt retsepte välja.
Hi! in Nepalian is Ke cha! - Nepaali tähemärke ei lisa.
---
India tee (Masala Chai) koostisained:
Tea (Indian/Black)
Milk (50%)
Water
Sugar
Spices:
Ginger and black pepper.
Enjoy!
----
Lassi (Hindi, Punjabi, Urdu : लस्सी, ਲੱਸੀ, لسی ) - joogipoolis;
Mango lassi:
Keefiri
Mangot
Suhkrut - 3 tk
Jääd - 3 tk
Banaani lassi:
Keefir
Banaan 1 tk
Suhkur
Jää
----
Praetud banaanid (lisada jäätisekerad):
Jahu (70%)
Tärklis
Küpsetuspulber
Suhkur
Vesi
- See kõik peaks tulema üsna paks segu, milles banaanitükke "sisseteha". Ja voila pannile.
---
Ideepoolest on meie menüüs selline imeasi ka, aga kas keegi telliks ka!?
"Salty Lassi
This Salty Lassi is spiced with cumin and is a great refreshing drink in the summer.
1 tsp cumin seeds
1 cup plain yogurt
1 cup chilled milk
2 teaspoons lemon juice
1/2 to 1 tsp salt
1/2 cup of ice cubes
A dollop of plain yogurt for garnishing"
Sai midagi asjalikku ka nüüd tehtud. Mõnusalt pilves-vihmane-päev tagas vähese külastajate arvu.